Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

"Ψηφιακή Ελλάδα"-ΕΕΤΤ: Δημόσια Διαβούλευση σχετικά με την Τροποποίηση του Κανονισμού Προεπιλογής Φορέα

Δελτίο Τύπου: Δημόσια διαβούλευση διεξάγει η ΕΕΤΤ, η οποία θα διαρκέσει από τις 5 Μαρτίου 2008 έως και 4 Απριλίου 2008 και αφορά στην καταγραφή και αξιοποίηση των απόψεων και των σχολίων όλων των ενδιαφερόμενων φορέων για την τροποποίηση του Κανονισμού Εισαγωγής της Προεπιλογής Φορέα στην Ελληνική Αγορά.

Τα κύρια σημεία που προτείνεται να τροποποιηθεί ο Κανονισμός είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής:
  • Εισαγωγή της δυνατότητας προεπιλογής για όλες τις κλήσεις (Δυνατότητα 3) εκτός συγκεκριμένων εξαιρέσεων (αριθμοί της σειράς 807 και σύντομοι κωδικοί έκτακτης ανάγκης). Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή της συγκεκριμένης δυνατότητας είχε τεθεί σε αναβολή με Απόφαση της ΕΕΤΤ, λόγω της μη ύπαρξης κατάλληλων προϋποθέσεων, οι οποίες πλέον πληρούνται.
  • Ενοποίηση των υφιστάμενων δυνατοτήτων προεπιλογής για τις διεθνείς κλήσεις (Δυνατότητα 1) και για υπεραστικές κλήσεις και κλήσεις προς κινητά (Δυνατότητα 2), λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό και την κατανομή των συνδρομητών που χρησιμοποιούν τις εν λόγω δυνατότητες.
  • Καθορισμός τρόπου μετάβασης από τις προηγούμενες στις νέες δυνατότητες προεπιλογής.
  • Αποσαφήνιση θεμάτων προστασίας καταναλωτή.

Το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ, http://www.eett.gr /Κεντρική Σελίδα: Διαβουλεύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους γραπτώς
μέχρι και τις 4/4/2008 και ώρα 13:00 μμ στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λεωφόρος Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, 7ος όροφος, [Tηλ]: 210 6151000, [Fax]: 210 6105049), ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση CPS@eett.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 615 1011, κα Δήμητρα Νικολακοπούλου, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, e-mail: dnikol@eett.gr

Πηγη: ΕΕΤΤ
ADSLGR.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: